Våre behandlinger

Ansikt / Hud

Med VISIA hudscanning fotograferes og analyseres huden din via en avansert datamaskin.

Les mer

Denne timen bestilles til produktsjekk og oppfølging etter oppstart av behandlinger eller produkter.

Les mer

Dette er vår egen signaturbehandling for huden i ansiktet! Du får rens, skrubb, stimulerende peeling fra ZO Skin Health, oppstrammende maske, og en fantastisk miks av antioksidanter og fukt!

Les mer

Dette er en behagelig og avslappende behandling rettet mot muskulatur, hud og bindevev i ansiktet. 

Les mer

Denne behandlingen inneholder:
Rens, skrubb, stimulerende peeling fra ZO Skin Health, talgregulerende og fuktighetsgivende maske, og en fantastisk miks av antioksidanter og fukt! Huden blir fresh og flott!

Les mer

Hudpleiebehandlingen for deg som er gravid! En veldig fin behandling å gi i gave… 

Les mer

Med VISIA hudscanning fotograferes og analyseres huden din via en avansert datamaskin. For de under 20 år.

Les mer

Behandling for ungdom under 20 år. Dette er en behandling som er perfekt for oppstarten av gode hudpleierutiner for ungdom.

Les mer

Dette er en «quick-GLOW» peeling, som vil gi jevnere og strammere hud med fin glød. Peelingen er perfekt for å booste virkningen av ditt daglige ZO-hudprogram.

Les mer

Dette er en kjemisk peeling som passer til alle som ønsker en oppfriskning av huden.

Les mer

3-STEP Peel fra ZO Skin Health er en medisinsk peel som kan brukes av alle, uansett alder og etnisitet. Peelingen egner seg til deg som ønsker behandling av
pigmentproblemer, melasma, fine linjer, store porer, generell hudfornyelse og akne. 

Les mer

Denne peelingen er perfekt for en grov hudtekstur med linjer, arr eller gjerne med pigmentforandringer.

Les mer

Denne peelingen er perfekt for en grov hudtekstur med linjer, arr eller gjerne med pigmentforandringer. Denne timen bestilles kun hvis områder i ansiktet skal behandles, f.eks rundt øyne eller overleppe.

Les mer

Vi utfører en digital konsultasjon for din hud, for å gi deg veiledning for din hud.

Les mer

Før en eventuell behandling med CO2-laser, gjennomføres en konsultasjon hos en av våre behandlere. Du får fortelle om hvilke ønsker du har, og vi forklarer hvilket resultat det er rimelig å forvente. Du blir informert om behandlingen, forløpet, samt mulige bivirkninger og komplikasjoner. Det avtales på konsultasjonen om det er nødvendig med en forbehandling av huden, med tilpasset hudprogram i en periode på seks-åtte uker før laserbehandlingen.

Les mer

Behandling med CO2-laser av helt ansikt, er for deg som ønsker en skikkelig hudfornyelse inkludert oppstramming av huden. Behandlingen jobber med grov hud, løs hud, linjer/rynker, pigmenteringer og solskader. Behandlingen gir huden en ny ungdommelig glød på overflaten, samtidig som bølger av radiofrekvens sendes ned i underhuden. Huden blir strammere ved at huden produserer mer kollagen. Utføres med lokalbedøvelse.

Les mer

Mange opplever et mer slitent og uopplagt utseende etter hvert som man blir eldre. Huden rundt øynene mister elastinet, og blir løsere. CO2-laser er en skånsom måte å stramme opp den ømtålige huden rundt øynene på, uten kirurgi. Gjennomføres med lokalbedøvelse.

Les mer

Mange opplever at øyelokkene blir tyngre, og huden på øyelokkene blir løsere med alderen. Dette påvirker ofte synet, og kan føre til tretthet. Med CO2-laser kan vi gi en oppstramming av øyelokk, uten kirurgi. Behandlingen er fin for deg med lett tyngde, som ønsker å stramme opp huden, før man vurderer kirurgi. Gjennomføres med lokalbedøvelse.

Les mer

Dette er en behandling for å stramme opp i overflødig hud, rynker og poser under øynene. Med CO2-laser kan vi gi en oppstramming av huden under øynene, uten kirurgi. Gjennomføres med lokalbedøvelse.

Les mer

Behandling med CO2-laser, er en svært effektiv hudforbedrende behandling. I denne behandlingen er det fokus på fornyelse av huden i pannen. I dette området er huden ofte mer utsatt for solskader/pigmentering, samt linjer. Mange opplever at dette området skiller seg ut fra resten av ansiktet, med dypere linjer. For best mulig resultat kan det være nødvendig med flere behandlinger, samt kombinasjon med rynkereduserende behandling mot linjer. Gjennomføres med lokalbedøvelse.

Les mer

Denne behandlingen er fin for de klassiske og ofte irriterende linjene på overleppen. Huden og linjene blir slipt ned, samtidig som laseren stimulerer til mer kollagenproduksjon på overleppen. For best mulig resultat kan det være nødvendig med flere behandlinger. Gjennomføres med lokalbedøvelse.

Les mer

Denne behandlingen er fin for den grove huden vi ofte får på haken. Huden og linjene blir slipt ned, samtidig som laseren stimulerer til økt kollagenproduksjon på haken. For best mulig resultat, kan det være nødvendig med flere behandlinger. Gjennomføres med lokalbedøvelse.

Les mer

Behandling med CO2-laser, er en svært effektiv hudforbedrende behandling. I denne pakken er det fokus på fornyelse av huden rundt munn, munnviker og hake. I dette området er huden ofte tykkere enn i resten av ansiktet. Mange opplever at dette området skiller seg ut fra resten av ansiktet, med dypere linjer og mer tekstur. For best mulig resultat kan det være nødvendig med flere behandlinger. Gjennomføres med lokalbedøvelse.

Les mer

Denne behandlingen er fin for deg som ønsker å behandle enkelte områder i ansiktet med aknearr. Behandlingen jevner ut huden på overflaten, samtidig som bølger av radiofrekvens sendes ned i underhuden og jobber med oppstramming. Fornyelse av kollagen og elastin i underhuden, reduserer synligheten av arr i overhuden. Gjennomføres med lokalbedøvelse.

Les mer

Denne behandlingen er fin for deg som ønsker å behandle enkelte flekker og/eller utvekster. Prisen er kr. 1.500,- pr. flekk/utvekst. Er det flere i samme behandling, koster påfølgende flekker og utvekster i samme behandling, kr. 600,- pr. stk. Gjennomføres med lokalbedøvelse.

Les mer

Huden på halsen er et delikat område, hvor aldringstegnene ofte setter sine spor. Halshuden er tynn, og mister raskere kollagen enn ansiktet. Det resulterer i at halsen får raskere linjer, og overflødig hud. Mange har også en del solskader på hals. Denne behandlingen sender bølger av radiofrekvens ned i underhuden, som stimulerer til økt kollagen og elastin over lengre tid. CO2-laser vil også gi en hudfornyelse på overflaten, og hjelper til med å fjerne overflødige linjer. Resultatet av behandlingen er en strammere hals med mindre pigmentering. Resultatet er synlig etter 6-12 uker.

Les mer

Huden på brystet er et delikat område, hvor aldringstegnene ofte setter sine spor. Brysthuden er tynn, og mister raskere kollagen enn ansiktet. Det resulterer i at huden får raskere linjer og dype rynker. Mange har også en del solskader på bryst. Denne behandlingen sender bølger av radiofrekvens ned i underhuden, som stimulerer til økt kollagen og elastin over lengre tid. CO2-laser vil gi en hudfornyelse på overflaten og hjelper med å fjerne overflødige linjer. Resultatet er synlig etter 6-12 uker.

Les mer

Huden på halsen og brystet er et delikat område, hvor aldringstegnene ofte setter sine spor. Hals- og brysthuden er tynn, og mister raskere kollagen enn ansiktet. Det resulterer i at huden får raskere linjer og dype rynker. Mange har også en del solskader på hals og bryst. Denne behandlingen sender bølger av radiofrekvens ned i underhuden, som stimulerer til økt kollagen og elastin over lengre tid. CO2-laser vil gi en hudfornyelse på overflaten, hjelper med å fjerne overflødige linjer og strammer opp huden. Resultatet er synlig etter 6-12 uker.

Les mer

Hender er et utsatt område på kroppen, hvor de første aldringstegnene grunnet solskader ofte setter sine spor. Huden på hendene blir tynnere med årene, og mister raskere kollagen enn ansiktet. Det resulterer i at huden blir tørrere, og hendene ser eldre ut enn huden på resten av kroppen. Denne behandlingen sender bølger av radiofrekvens ned i underhuden, som stimulerer til økt kollagen og elastin over lengre tid. CO2-laser vil gi en hudfornyelse på overflaten, og hjelper til med å fjerne linjer og pigmentflekker. Resultatet er synlig etter 6-12 uker.

Les mer

Gynekologi

Dette inkluderer ultralyd, evt. celleprøve/HPV/bakteriologisk prøve og bedøvelse ved behov. 

Les mer

Dette inkluderer ultralyd, evt. celleprøve/HPV/bakteriologisk prøve og bedøvelse ved behov. Denne timen bestilles, om du har vært til oss på ordinær GU i løpet av de siste 6 måneder, og ønsker oppfølging.

Les mer

Om du har behov for å snakke med gynekologen uten fysisk oppmøte, bestiller du denne timen. Gynekologen kontakter deg på telefon for konsultasjon.

Les mer

Hos de fleste anbefales 3 behandlingsrunder med 4-6 ukers intervall. Noen har effekt allerede etter en behandlingsrunde, mens hos andre kreves det flere enn 3 behandlinger for å få tilfredsstillende effekt. Det anbefales vedlikeholdsbehandling, typisk en gang årlig, etter første behandlingsserie.

Det krever forundersøkelse før oppstart, dette utføres under en ordinær gynekologisk undersøkelse.

Les mer

Du kan be om resept ved å bestille «Telefonresept» i bestillingsoversikten, eller du kan ringe oss på tlf.: 716 77700.

Bestiller du time digitalt, forsøker vi å ringe deg på oppsatt tid. Om du ringer oss direkte, svarer vi deg så raskt vi kan. Om vi ikke har mulighet til å ta telefonen, ringer vi deg opp igjen så raskt vi har mulighet.

Timen bestilles til sykepleierne Serina, Silje eller Carina. De hjelper deg på telefon, og viderebringer forespørselen til gynekologen. 

Les mer

Dette inkluderer bedøvelse ved behov og annet materiell

(Spiral kommer i tillegg)

Les mer

Dette inkluderer materiell.

Les mer

Dette inkluderer vaginal ultralyd, materiell og bedøvelse.

(P-stav kommer i tillegg)

Les mer

Dette inkluderer materiell og bedøvelse.

(P-stav kommer i tillegg)

Les mer

Dette inkluderer materiell og bedøvelse.

Les mer

Inkluderer materiell, celleprøve/HPV-test og bakterieprøve når det er indikasjon for det.

Bekreftelse av vitalt svangerskap i livmor, ant foster, måling av embryoets/fosteret størrelse for å anslå svangerskapslengde – eller bare som en ekstra sjekk om du ønsker det.

Les mer

Svangerskapskontroll med bekreftelse av vitalt svangerskap i livmor, ant. foster, måling av embryoets/fosteret størrelse, for å anslå svangerskapslengde – eller bare som en ekstra sjekk om du ønsker det. Anbefaler å vente til etter uke 7 for å se hjerteslag. Ultralyden foregår enten vaginalt eller abdominalt, etter hva som vil gi et best resultat.

Les mer

Anatomisk gjennomgang, hvor vi måler nakkefold og ser etter nesebein. Vi måler fosteret for å fastslå svangerskapslengde. Barnets kjønn kan vanligvis sees etter uke 14.

Les mer

Svangerskapskontroll til jordmor med anatomisk gjennomgang, hvor vi måler nakkefold og ser etter nesebein. Man måler fosteret for å fastslå svangerskapslengde. Barnets kjønn kan vanligvis sees etter uke 14.

Les mer

Vi tilbyr NIPT-test hos oss ved CMUD. Når du kommer til oss, vil du få god og detaljert informasjon om hva NIPT er, og hva man kan avdekke med testen.

2D ultralyd gjøres alltid før testen tas, og er inkludert.
Alle som vurderer å gjøre en NIPT-test, må først gjennomføre en digital gjennomgang ved www.niptskolen.no.
NIPT-testen kan tas hos oss fra uke 11 i svangerskapet. Mange tar NIPT mellom uke 11-13. Det er ingen øvre grense for når man kan ta NIPT.

Du får svar på testen innen 10-12 dager.

Les mer

Svangerskapskontroll til gynekolog, med ultralyd. (Tilvekst etter uke 24). Kontroll av blodtrykk og urinprøve (ta gjerne med urinprøve av morgenurin). Svangerskapsblodprøvene tas hos fastlege eller kommunal jordmor, da det er de som må følge opp disse. Ta med ditt helsekort til kontrollen.

Les mer

Svangerskapskontroll til jordmor, med ultralyd. (Tilvekst etter uke 24). Kontroll av blodtrykk og urinprøve (ta gjerne med urinprøve av morgenurin). Svangerskapsblodprøvene tas hos fastlege eller kommunal jordmor, da det er de som må følge opp disse. Ta med ditt helsekort til kontrollen.

Les mer

Kan gjøres hele svangerskapet, men er best mellom uke 26-32, da barnet begynner å få mer underhudsfett etter uke 26. 
3D er en ultralydmetode, som gir et mer realistisk bilde av fosteret enn et 2D-bilde.
4D er video av 3D, som kan vise fosterets bevegelser. Det blir alltid gjort tilvekst og anatomisk gjennomgang ved disse undersøkelsene .

Les mer

Om du har behov for å snakke med jordmor uten fysisk oppmøte, bestiller du denne timen. Jordmoren kontakter deg på telefon for konsultasjon.

Les mer

Vi snakker om hva en fødsel er, smertelindring, fødestillinger, om viktigheten av bevegelse før og under fødsel – og alt som du og din partner måtte ha på hjertet og lure på.

Les mer

På seksukerskontrollen får man sjekket at alt er som det skal være etter fødselen, fysisk og psykisk. Du kan få svar på spørsmål du måtte ha rundt fødselen, amming, prevensjon, parforholdet og din egen og barnets helse. Undersøkelsen inkluderer gynekologisk undersøkelse med ultralyd. Eventuelle fødselsrifter inspiseres, og bekkenbunnen kontrolleres. Ønsker du å få satt inn spiral, eller p-stav gjøres det samtidig, mot tillegg i pris (se prisliste).

Les mer

Hårfjerning / Laser

Laseren oppnår best effekt jo mørkere hårene er, og på lysest mulig hud.

Les mer

Laseren oppnår best effekt jo mørkere hårene er, og på lysest mulig hud. Det krever flere behandlinger for å oppnå et godt og varig resultat.

Les mer

Laseren oppnår best effekt jo mørkere hårene er, og på lysest mulig hud. 

Les mer

Laseren oppnår best effekt jo mørkere hårene er, og på lysest mulig hud.

Les mer

Laseren oppnår best effekt jo mørkere hårene er, og på lysest mulig hud.

Les mer

Laseren oppnår best effekt jo mørkere hårene er, og på lysest mulig hud.

Les mer

Laser av brasiliansk bikini, foran og bak. Laseren oppnår best effekt jo mørkere hårene er, og på lysest mulig hud.

Les mer

Laseren oppnår best effekt jo mørkere hårene er, og på lysest mulig hud. 

Les mer

Laseren oppnår best effekt jo mørkere hårene er, og på lysest mulig hud. 

Les mer

Laseren oppnår best effekt jo mørkere hårene er, og på lysest mulig hud.

Les mer

Her behandles ryggen for uønsket hårvekst. Hårene må være barbert samme dag, eller dagen før behandling.

Les mer

Laseren oppnår best effekt jo mørkere hårene er, og på lysest mulig hud. 

Les mer

Her rekker man som regel flere partier, som f. eks bikinilinje og underarmer. Eller f. eks legger og ansikt. 

Les mer

Her rekker man som regel flere partier, som f. eks ansikt, bikinilinje og underarmer. Eller f. eks legger og lår.

Les mer

Her rekker man å behandle flere områder i samme behandling. F. eks legger, bikinilinje og underarmer.

Les mer

Her rekker man som regel flere partier, som f. eks ansikt, bikinilinje, legger og underarmer Eller f. eks legger, bikinilinje/brasiliansk og lår. 

Les mer

Her rekker man som regel flere partier, som f. eks ansikt, bikinilinje, legger og underarmer Eller f. eks legger, bikinilinje/brasiliansk og lår.

Les mer

Blodkar / Laser

Gratis konsultasjon av dine blodkar, og vurdering om laser er en egnet behandling.

Les mer

Blodkarlaser fjerner røde blodkar som ligger synlig i huden. 

Les mer

Blodkarlaser fjerner røde blodkar som ligger synlig i huden. Behandling av av kar som ligger på kinn. 

Les mer

Blodkarlaser fjerner røde blodkar som ligger synlig i huden.

Les mer

Blodkarlaser fjerner røde blodkar som ligger synlig i huden.

Les mer

Rynkereduksjon

En stram platysmamuskel (langs halsen) kan dra huden langs kjevepartiet nedover og kjeven blir mindre markert.

Les mer

Dette er en konsultasjon med veiledning, hvor vi svarer på spørsmål, og du får vår vurdering rundt behandlingen.

Les mer

Behandling av 1 av følgende områder: Linjer mellom øyenbryn, pannelinjer eller linjer ved siden av øyne. 

Les mer

Behandling av 2 av følgende områder: Linjer mellom øyenbryn + pannelinjer, linjer mellom øyebryn + linjer ved siden av øyne. 

Les mer

Behandling av 3 av følgende områder: Linjer mellom øyenbryn + pannelinjer + linjer ved siden av øyne. 

Les mer

Behandling rundt munnen omfatter behandling i muskelen rundt leppene (lipflip) og i muskelen som drar munnen nedover (munnviker). Stram hake inkluderes også i dette området om indikasjon er tilstede.
Les mer

Masseter-muskel behandles for å redusere spenninger i en forstørret muskel i kjeven. 

Les mer

Behandling mot overdreven svette i armhuler

Les mer

Etter din behandling tar det inntil 14 dager før full effekt er oppnådd. Om du har spørsmål eller tror du trenger en korrigering etter 14 dager, book deg en sjekk. 

Les mer

Behandling av området «LIPFLIP» omfatter behandling i muskelen rundt leppene (orbicularis oris). Dette for å hindre at leppene trekker seg innover og blir stramme ved f. eks. smil.

Les mer

Behandling av stram hake/stramme munnviker, omfatter behandling i muskelene i munnviker (som drar munnvikene nedover) og i haken (muskelen som trekker haken oppover).

Les mer

Restylane / Filler

Hvis du ønsker informasjon om behandling med Restylane Fillers, og ønsker at vi skal vurdere deg, er dette riktig time å bestille. 

Les mer

Egner seg for behandling av f.eks innsunken tinning, linjer fra nesen til munnvik, linjer fra munnvik mot hake, hakekorreksjon, volumtap i kinnben.

Les mer

Restylane Skinbooster injiseres i mikrodoser under huden, som bedrer hudens fasthet, elastisitet og glød.

Les mer

Behandling for mørke ringer eller «søkk» under øynene som skyldes tapt volum i området rundt øynene.

Les mer

Denne behandlingen er for de som ønsker løft og volum til leppene sine. Hvis du ønsker litt fylde, eller en litt annen form på leppene dine, er dette riktig behandling

Les mer

Oppfølgingsbehandling av Lepper Volum innen 3 måneder etter forrige leppebehandling ved vår klinikk.

Les mer

Dette er en fuktbehandling for lepper som trenger fukt og boost, ikke så mye volum.

Les mer

Etter en Restylanebehandling kan det være spørsmål du lurer på, og områder du ønsker vi skal se på.

Les mer

Kampanje i april 2024!
2 ml Restylane for linjer fra nese til munnviker, og/eller linjer fra munnviker mot hake.

Les mer

Permanent makeup

Ønsker du en enklere hverdag uten sminke, som semipermanent makeup? Vi bruker micropigment fra Amiea som er verdensledende på markedet!

Les mer

Denne behandlingen gjelder for de som utfører permanent makeup for første gang. 

Les mer

Refill av liner etter første behandling gjøres etter ca. 4 uker, og senest innen 2 mnd.

Les mer

Refill av liner anbefales årlig for å holde pigmentet jevnt og pent! 

Les mer

Denne behandlingen gjelder for de som utfører permanent makeup for første gang. 

Les mer

Refill av bryn anbefales årlig for å holde pigmentet jevnt og pent! 

Les mer

Denne behandlingen gjelder for de som utfører permanent makeup for første gang.

Les mer

Refill av lipblush etter første behandling utføres etter 6 uker, og inne 12 uker.

Les mer

Det anbefales årlig refill av leppene for en fin og stabil farge. 

Les mer

Har du ønsket deg en skjønnhetsflekk, f.eks på kinn eller leppe, da er dette behandlingen for deg.

Les mer

Bryn & Vipper

G.E.L brynslaminering

Les mer

G.E.L Vippeløft

Les mer

Ansikt / Hud

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit, do eiusm por incididunt ut Fingilla vitae, eleifend acer quam nunc ridiculus mus.

Restylane / Filler

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit, do eiusm por incididunt ut Fingilla vitae, eleifend acer quam nunc ridiculus mus.

Rynkereduksjon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit, do eiusm por incididunt ut Fingilla vitae, eleifend acer quam nunc ridiculus mus.

Hårfjerning / Laser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit, do eiusm por incididunt ut Fingilla vitae, eleifend acer quam nunc ridiculus mus.

Blodkar / Laser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit, do eiusm por incididunt ut Fingilla vitae, eleifend acer quam nunc ridiculus mus.

Permanent makeup

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit, do eiusm por incididunt ut Fingilla vitae, eleifend acer quam nunc ridiculus mus.