Lipblush Refill 3 mnd.

Om behandlingen

Refill av lipblush etter første behandling utføres etter 6 uker. Leppene trenger lengre perioder mellom refill da de bruker lengre tid på å heales.

Pigmentet på leppene slipper mye lettere enn f.eks bryn og liner og derfor kreves det sterkere pigment under behandling.

Ved førstegangs blush, trengs det som regel bare 1 refill.

Har man ønske om korrigering, nøytralisering o.l. kan man forvente flere refill.

Lipblush kan justeres til ønsket resultat. Ved gammel pmu ønskes en konsultasjon først.

Pris:

Behandles av:

Om Natalie

HUD- OG LASERTERAPUT - LINERGIST

Natalie er vår dyktige hud- og laserterapeut og linergist i CMUD-teamet! Etter mange lærerike år i Oslo har Natalie kommet hjem til Kristiansund for å utvikle lidenskapen innen hudhelse og permanent makeup (PMU).  

Hennes hovedfokus er å hjelpe deg med å oppnå de beste resultater for utfordringer innen hud og estetisk permanent makeup.  Hun liker å jobbe med alle utfordringer, om det er acne, aldring, rosacea, melasma eller ujevn pigmentering og solskader.
Lidenskapen for permanent makeup er stor, og Natalie er opptatt av å gi den aller beste og tryggeste behandlingen. 

Natalies ambisjoner er at man skal føle seg trygg og ivaretatt, og få en sunnere hudhelse som bidrar til en enklere hverdag med glød og glede.
Hun utfører også laserbehandlinger for både reduksjon av hår og blodkar, samt vippeløft og brynslaminering. Hun er en herlig dame å komme til. Hun gleder seg til å starte på veien til din sunne hudhelse og velvære sammen med deg.
Hun elsker å oppnå gode resultater, og hennes største ønske er at du skal føle deg vel hos henne <3