Om oss

Vi ved CMUD ønsker å gi deg den beste behandlingen som passer for akkurat deg. Vi er alle forskjellige, og vi har ulike behov. Vi er her for akkurat DEG!

Vi veileder deg gjennom produkter og behandlinger, for å kunne oppnå de beste resultatene for din hud, kropp og helse! Det er følelsen inni deg som teller!

Våre ansatte

CARINA

Kosmetisk Dermatologisk sykepleier - Daglig leder

NATALIE

Hud- og laserterapeut - linergist

SERINA

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

SILJE

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Lisa Skiphamn

Gynekolog - Medisinsk Ansvarlig Lege

CARINA

Kosmetisk Dermatologisk sykepleier - Daglig leder

NATALIE

Hud- og laserterapeut - linergist

SERINA

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

SILJE

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Lisa Skiphamn

Gynekolog - Medisinsk Ansvarlig Lege

Lisa Skiphamn

Gynekolog - Medisinsk Ansvarlig Lege

Om Carina

Kosmetisk dermatologisk sykepleier - Daglig leder

Carina er utdannet både kosmetisk sykepleier og hudterapeut, og hennes store lidenskap innen arbeidslivet er hud og naturlig fornyelse av deg selv. Carina har 20 års erfaring i bransjen. Enten det gjelder injeksjoner med Restylane/Azzalure, eller hudfornyelse med kjemiske peelinger og hudhelse-produkter fra ZO Skin Health, så er du i trygge hender. 

Carina har bred kompetanse etter å ha deltatt på spesialist-treninger med instruktører fra verden over. Du skal lete lenge etter noen som er så resultat- og målrettet som Carina, hun tar deg med den raskeste og mest effektive vei mot ditt mål. Helhetlig vurdering er hennes sterke egenskap, spør gjerne om råd. 

Carina er daglig leder og eier av CMUD. Hun jobber hardt for å perfeksjonere og videreutvikle dette spennende konseptet i hjertet av Kristiansund <3 En naturlig fornyelse er hennes mål, og hun utfører aldri behandlinger som hun ikke 100% står inne for selv, og mener er riktig. Uansett hva du lurer på om huden, ditt uttrykk og en naturlig forbedring av deg selv, kan Carina gi deg gode og riktige råd <3 Carina er veldig stolt av sine medarbeidere og arbeidsplass <3

Om Natalie

HUD- OG LASERTERAPUT - LINERGIST

Natalie er vår dyktige hud- og laserterapeut og linergist i CMUD-teamet! Etter mange lærerike år i Oslo har Natalie kommet hjem til Kristiansund for å utvikle lidenskapen innen hudhelse og permanent makeup (PMU).  

Hennes hovedfokus er å hjelpe deg med å oppnå de beste resultater for utfordringer innen hud og estetisk permanent makeup.  Hun liker å jobbe med alle utfordringer, om det er acne, aldring, rosacea, melasma eller ujevn pigmentering og solskader.
Lidenskapen for permanent makeup er stor, og Natalie er opptatt av å gi den aller beste og tryggeste behandlingen. 

Natalies ambisjoner er at man skal føle seg trygg og ivaretatt, og få en sunnere hudhelse som bidrar til en enklere hverdag med glød og glede.
Hun utfører også laserbehandlinger for både reduksjon av hår og blodkar, samt vippeløft og brynslaminering. Hun er en herlig dame å komme til. Hun gleder seg til å starte på veien til din sunne hudhelse og velvære sammen med deg.
Hun elsker å oppnå gode resultater, og hennes største ønske er at du skal føle deg vel hos henne <3

Om Serina

KOSMETISK DERMATOLOGISK SYKEPLEIER
Serina Saltkjelvik Ryther er kosmetisk dermatologisk sykepleier ved CMUD. Hun er kurset og sertifisert gjennom Galderma, og gjennom internopplæring under Carina Mjønes. Hun er også kurset og sertifisert gjennom ZO Skin Health. Serina ble utdannet sykepleier i 2018, og har fra tidligere erfaring fra bla. hudavdeling og psykiatrien i Oslo.  Serina har en stor interesse for fysisk- og psykisk helse, noe som gjenspeiler seg i hennes brede bakgrunn og kompetanse. Hun har videreutdanning som helsesykepleier og i motiverende intervju, hun er utdannet personlig trener, sertifisert yogalærer og MediYoga instruktør. I interessen for helse, ligger også  engasjementet for hudhelse. Bakgrunnen for dette er i stor grad hennes egne erfaringer. Som ungdom slet hun med acne, og i etterkant har hun hatt utfordringer med både arr og pigmenteringer. Hun har derfor forsøkt det meste av behandlinger, selv kjent på hva hudtilstanden kan gjøre med selvfølelsen og ønsker å kunne hjelpe andre med liknende utfordringer.  Serina er nøye, opptatt av naturlige resultater og av at du føler deg ivaretatt. Målet hennes er å kunne skreddersy personlige behandlinger, ut fra et helhetsperspektiv. Serina tilbyr injeksjonsbehandlinger, VISIA hudscanning, ulike peelinger, hudpleie og laserbehandling mot uønsket hårvekst og blodkar.  Serina gleder seg til å møte deg hos oss ved CMUD!

Om Silje

KOSMETISK DERMATOLOGISK SYKEPLEIER

Silje er utdannet Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier. Hun er både autorisert Restylane-behandler gjennom Galderma, og har vært gjennom både opplæring og sertifisering internt ved CMUD av Carina Mjønes. 

Silje er veldig nøye, og har et estetisk godt blikk. Naturlig resultat er svært viktig for henne, og derfor vil hun alltid gjøre sitt beste for å fremme en god selvfølelse og naturlige resultater når du kommer til behandling. Silje er spesielt interessert i behandling av lepper med Restylane, og har kurset seg videre innen dette feltet. 

Hun holder seg faglig oppdatert til enhver tid, noe som gir deg som kunde trygghet, tillit og kvalitet. Silje er en varm, morsom og omsorgsfull person som får deg til å føle deg unik og ivaretatt. Hun møter deg alltid med et smil. Målet hennes er at du føler deg bedre, gladere og har litt lavere skuldre, når du er ferdig med behandlingen. 

I tiden før CMUD arbeidet Silje som sykepleier ved Radiumhospitalet i Oslo, hvor hun blant annet jobbet ved kirurgisk avdeling for hudkreft- og plastikk. Derfra startet den brennende interessen for en sunn og frisk hud og hun har derfra masse nyttig kunnskap om huden og hvor viktig det er å ta vare på den. Silje er kurset og har god kunnskap innen ZO SKIN HEALTH og deres unike hudprogram tilpasset hver enkelt kunde og deres behov.

Lisa Skiphamn

Gynekolog - Medisinsk Ansvarlig Lege

Lisa Skiphamn, er vår dedikerte og dyktige gynekolog, som skal drive vårt nye satsningsområde: CMUD Gynekologi.
Hun er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, hvor hun ble uteksaminert våren 2008. Hun har siden jobbet på sykehuset i Kristiansund, og fra 2011 har hun vært ansatt ved Gyn-/Fødeavdelingen ved samme sykehus. I løpet av det siste ti-året har hun også jobbet halvannet år på Kvinneklinikken på St Olavs Hospital HF, ett år på Kirurgisk avdeling Molde sykehus, og halvannet år vært fastlege i Aure kommune.

I 2022 var hun ferdig spesialist i Fødselshjelp og Kvinnesykdommer (det vi til daglig kaller gynekolog), og er nå klar til å tilby sine tjenester til kvinner i Møre og Romsdal, med omland. Du trenger ikke henvisning for å komme til Lisa, og bestiller enkelt time selv på vår hjemmeside.

I vår klinikk vil Lisa blant annet ha tilbud om generell gynekologisk undersøkelse med ultralyd, celleprøve/HPV-test og oppfølging av unormalt svar, utredning/behandling av blødningsforstyrrelser, underlivssmerter, familieplanlegging, utredning av infertilitet, oppfølging i svangerskapet, utredning og behandling av urinlekkasje og fremfall, samt plager og symptomer i forbindelse med overgangsalder, som er en del av faget som Lisa er spesielt engasjert i.
Hos Lisa vil du bli møtt med varme, forståelse, og solid fagkunnskap.

Lisa er også CMUD`s medisinsk ansvarlige lege.

Velkommen!

 

Randi Huseth

ultralydjordmor

Randi Huseth er vår dyktige ultralydjordmor! Hun har lang erfaring, 18 år som jordmor og 15 år som ultralydjordmor.
Hun ble utdannet sykepleier ved Universitetet i Agder, Arendal i 1999 – og tok jordmorutdanning ved Universitetet i Tromsø i 2006. Hun arbeidet etter dette som jordmor ved fødeavdelingen i Kristiansund, frem til 2022.
Hun tok videreutdanning i ultralyd for jordmødre 2008-2009, hvor hun jobbet kombinert som jordmor/ultralydjordmor ved fødeavdelingen.
Hun har påbyggings-utdanning innen tidligultralyd ved NTNU, og fullfører nå straks Dopplerutdanning ved NTNU, som et ekstra supplement innen obstetrisk ultralyd.

I 2015 opprettet hun tilbud om privat ultralyd for gravide, hvor hun har tilbudt alle typer ultralyd under svangerskap, i tillegg til 3D/4D. Dette har hun jobbet med frem til i dag, i tillegg til å jobbe på sykehuset.
I dag jobber hun som ultralydjordmor ved St. Olavs Hospital ved Senter For Fostermedisin, og som fødejordmor ved sykehusets normalenhet.

Vi ved CMUD er nå veldig heldige, som får Randi i vårt gynekologiteam ved CMUD Gynekologi!
Her får du en jordmor med tid og meget god kunnskap, som er opptatt av en trygg og god ivaretakelse av deg under din graviditet.
Randi gleder seg til å ønske deg velkommen til CMUD!