PMU Konsultasjon

Om behandlingen

Ønsker du en enklere hverdag uten sminke, som semipermanent makeup?

Vi bruker micropigment fra Amiea som er verdensledende på markedet!

Under en konsultasjon hos oss svarer vi på alle spørsmål du måtte lure på om permanent makeup og viser deg hvilke behandlinger vi tilbyr.

Er du usikker på form og farge eller hva som må til for å oppnå ønsket resultat, er dette en fin bestilling for nettopp deg.

Fører konsultasjonen til booking trekkes prisen for konsultasjonen av på prisen for behandlingen.

Ved tidligere PMU fra andre klinikker, må konsultasjon bestilles først.

Pris:

Behandles av:

Om Natalie

HUD- OG LASERTERAPUT - LINERGIST

Natalie er vår dyktige hud- og laserterapeut og linergist i CMUD-teamet! Etter mange lærerike år i Oslo har Natalie kommet hjem til Kristiansund for å utvikle lidenskapen innen hudhelse og permanent makeup (PMU).  

Hennes hovedfokus er å hjelpe deg med å oppnå de beste resultater for utfordringer innen hud og estetisk permanent makeup.  Hun liker å jobbe med alle utfordringer, om det er acne, aldring, rosacea, melasma eller ujevn pigmentering og solskader.
Lidenskapen for permanent makeup er stor, og Natalie er opptatt av å gi den aller beste og tryggeste behandlingen. 

Natalies ambisjoner er at man skal føle seg trygg og ivaretatt, og få en sunnere hudhelse som bidrar til en enklere hverdag med glød og glede.
Hun utfører også laserbehandlinger for både reduksjon av hår og blodkar, samt vippeløft og brynslaminering. Hun er en herlig dame å komme til. Hun gleder seg til å starte på veien til din sunne hudhelse og velvære sammen med deg.
Hun elsker å oppnå gode resultater, og hennes største ønske er at du skal føle deg vel hos henne <3