Bryn PMU

Om behandlingen

Denne behandlingen gjelder for de som utfører permanent makeup for første gang. Vi bruker micropigment fra verdensledende Amiea for best resultat.

Behandlingen passer for alle som ønsker å korrigere asymmetri, har lite hår, ønsker mer fylde eller farge uansett alder.

Vi blir enige om pigment og form under behandlingen. Det er normalt med 1-2 refill etter første behandling, men dette kan variere fra person til person da vi jobber med levende vev.

Refill utføres etter tidligst 4 uker.

Pris:

Behandles av:

Om Natalie

HUD- OG LASERTERAPUT - LINERGIST

Natalie er vår dyktige hud- og laserterapeut og linergist i CMUD-teamet! Etter mange lærerike år i Oslo har Natalie kommet hjem til Kristiansund for å utvikle lidenskapen innen hudhelse og permanent makeup (PMU).  

Hennes hovedfokus er å hjelpe deg med å oppnå de beste resultater for utfordringer innen hud og estetisk permanent makeup.  Hun liker å jobbe med alle utfordringer, om det er acne, aldring, rosacea, melasma eller ujevn pigmentering og solskader.
Lidenskapen for permanent makeup er stor, og Natalie er opptatt av å gi den aller beste og tryggeste behandlingen. 

Natalies ambisjoner er at man skal føle seg trygg og ivaretatt, og få en sunnere hudhelse som bidrar til en enklere hverdag med glød og glede.
Hun utfører også laserbehandlinger for både reduksjon av hår og blodkar, samt vippeløft og brynslaminering. Hun er en herlig dame å komme til. Hun gleder seg til å starte på veien til din sunne hudhelse og velvære sammen med deg.
Hun elsker å oppnå gode resultater, og hennes største ønske er at du skal føle deg vel hos henne <3