HÅRLASER Bikinilinje

Om behandlingen

Dette er behandling av bikinilinjen, av hårene som er utenfor trusekanten.

Laserbehandlingen oppnår best effekt jo mørkere hårene er, og på lysest mulig hud.

Det krever flere behandlinger for å oppnå et godt og varig resultat. Hårene må være barbert samme dag, eller dagen før behandling.

Vår laser heter Medio Star Next PRO, og er en diodelaser klasse 4-laser.  

Pris:

Behandles av:

Om Silje

KOSMETISK DERMATOLOGISK SYKEPLEIER

Silje er utdannet Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier. Hun er både autorisert Restylane-behandler gjennom Galderma, og har vært gjennom både opplæring og sertifisering internt ved CMUD av Carina Mjønes. 

Silje er veldig nøye, og har et estetisk godt blikk. Naturlig resultat er svært viktig for henne, og derfor vil hun alltid gjøre sitt beste for å fremme en god selvfølelse og naturlige resultater når du kommer til behandling. Silje er spesielt interessert i behandling av lepper med Restylane, og har kurset seg videre innen dette feltet. 

Hun holder seg faglig oppdatert til enhver tid, noe som gir deg som kunde trygghet, tillit og kvalitet. Silje er en varm, morsom og omsorgsfull person som får deg til å føle deg unik og ivaretatt. Hun møter deg alltid med et smil. Målet hennes er at du føler deg bedre, gladere og har litt lavere skuldre, når du er ferdig med behandlingen. 

I tiden før CMUD arbeidet Silje som sykepleier ved Radiumhospitalet i Oslo, hvor hun blant annet jobbet ved kirurgisk avdeling for hudkreft- og plastikk. Derfra startet den brennende interessen for en sunn og frisk hud og hun har derfra masse nyttig kunnskap om huden og hvor viktig det er å ta vare på den. Silje er kurset og har god kunnskap innen ZO SKIN HEALTH og deres unike hudprogram tilpasset hver enkelt kunde og deres behov.

Om Natalie

HUD- OG LASERTERAPUT - LINERGIST

Natalie er vår dyktige hud- og laserterapeut og linergist i CMUD-teamet! Etter mange lærerike år i Oslo har Natalie kommet hjem til Kristiansund for å utvikle lidenskapen innen hudhelse og permanent makeup (PMU).  

Hennes hovedfokus er å hjelpe deg med å oppnå de beste resultater for utfordringer innen hud og estetisk permanent makeup.  Hun liker å jobbe med alle utfordringer, om det er acne, aldring, rosacea, melasma eller ujevn pigmentering og solskader.
Lidenskapen for permanent makeup er stor, og Natalie er opptatt av å gi den aller beste og tryggeste behandlingen. 

Natalies ambisjoner er at man skal føle seg trygg og ivaretatt, og få en sunnere hudhelse som bidrar til en enklere hverdag med glød og glede.
Hun utfører også laserbehandlinger for både reduksjon av hår og blodkar, samt vippeløft og brynslaminering. Hun er en herlig dame å komme til. Hun gleder seg til å starte på veien til din sunne hudhelse og velvære sammen med deg.
Hun elsker å oppnå gode resultater, og hennes største ønske er at du skal føle deg vel hos henne <3

Om Serina

KOSMETISK DERMATOLOGISK SYKEPLEIER
Serina Saltkjelvik Ryther er kosmetisk dermatologisk sykepleier ved CMUD. Hun er kurset og sertifisert gjennom Galderma, og gjennom internopplæring under Carina Mjønes. Hun er også kurset og sertifisert gjennom ZO Skin Health. Serina ble utdannet sykepleier i 2018, og har fra tidligere erfaring fra bla. hudavdeling og psykiatrien i Oslo.  Serina har en stor interesse for fysisk- og psykisk helse, noe som gjenspeiler seg i hennes brede bakgrunn og kompetanse. Hun har videreutdanning som helsesykepleier og i motiverende intervju, hun er utdannet personlig trener, sertifisert yogalærer og MediYoga instruktør. I interessen for helse, ligger også  engasjementet for hudhelse. Bakgrunnen for dette er i stor grad hennes egne erfaringer. Som ungdom slet hun med acne, og i etterkant har hun hatt utfordringer med både arr og pigmenteringer. Hun har derfor forsøkt det meste av behandlinger, selv kjent på hva hudtilstanden kan gjøre med selvfølelsen og ønsker å kunne hjelpe andre med liknende utfordringer.  Serina er nøye, opptatt av naturlige resultater og av at du føler deg ivaretatt. Målet hennes er å kunne skreddersy personlige behandlinger, ut fra et helhetsperspektiv. Serina tilbyr injeksjonsbehandlinger, VISIA hudscanning, ulike peelinger, hudpleie og laserbehandling mot uønsket hårvekst og blodkar.  Serina gleder seg til å møte deg hos oss ved CMUD!