Bryn Refill 2 mnd

Om behandlingen

Refill av bryn etter første behandling gjøres etter ca. 4 uker, og senest innen 2 mnd.
For å oppnå ønsket resultat må du av og til ha 2 refill etter første behandling, men dette varierer dessverre fra person til person grunnet levende vev. Vanligvis slipper pigmentet med 40-60% i overhuden, så her kan vi gjøre endringer etter første pigment om ønskelig.
Er du flink med etterbehandlingen kan det spare deg for mye.

 

Pris:

Behandles av:

Om Natalie

HUD- OG LASERTERAPUT - LINERGIST

Natalie er vår dyktige hud- og laserterapeut og linergist i CMUD-teamet! Etter mange lærerike år i Oslo har Natalie kommet hjem til Kristiansund for å utvikle lidenskapen innen hudhelse og permanent makeup (PMU).  

Hennes hovedfokus er å hjelpe deg med å oppnå de beste resultater for utfordringer innen hud og estetisk permanent makeup.  Hun liker å jobbe med alle utfordringer, om det er acne, aldring, rosacea, melasma eller ujevn pigmentering og solskader.
Lidenskapen for permanent makeup er stor, og Natalie er opptatt av å gi den aller beste og tryggeste behandlingen. 

Natalies ambisjoner er at man skal føle seg trygg og ivaretatt, og få en sunnere hudhelse som bidrar til en enklere hverdag med glød og glede.
Hun utfører også laserbehandlinger for både reduksjon av hår og blodkar, samt vippeløft og brynslaminering. Hun er en herlig dame å komme til. Hun gleder seg til å starte på veien til din sunne hudhelse og velvære sammen med deg.
Hun elsker å oppnå gode resultater, og hennes største ønske er at du skal føle deg vel hos henne <3