Solskadet hud blir ny!

Tanja er 50 år, og ønsket en hudfornyelse ved bruk av ZO Skin Helath`s produkter og veiledning fra CMUD.
Tanja hadde ikke de helt store forhåpningene, da hun egentlig ikke har hatt noe særlig tro på slike hud-programmer. Men det viste seg at det funket som bare det!

Tanja sier selv:
«Jeg hadde store solskader i ansiktet etter mange år i sola uten å være flink til å bruke solkrem med høy nok faktor. I tillegg solte jeg meg mye under siste graviditet, og fikk en del skjemmende pigmentflekker i ansiktet.
Etter å ha vært under oppfølging av CMUD i godt over ett år, er huden blitt veldig mye bedre. Pigmentflekkene er borte, huden i ansiktet er blitt mye sunnere og har en helt annen glød enn før. Som en bonus er rynker og det mørke partiet under øynene også betraktelig redusert.

Det hører med til historien at man skal ha en god porsjon stamina selv også, da programmet krever at man følger opp med ulike skrubber og kremer morgen og kveld. For meg som ikke var vant til det, ble det en overgang, men nå går det som en lek og er blitt en del av morgen- og kveldsritualet.

Produktene fra ZO er uovertrufne, og jeg kommer til å fortsette å bruke dem framover for å vedlikeholde det gode resultatet.
De kunnskapsrike damene ved har fulgt tett opp gjennom hele prosessen, de er alltid positive, hjelpsomme, og tilgjengelige med gode svar på alt jeg har lurt på underveis. Det har også vært veldig motiverende å ha jevnlige hudanalyser og se de store endringene på før og etter bildene.
Jeg er superfornøyd med både oppfølging og resultatet!

Tanja hadde solskadet, slapp og livløs hud i utgangspunktet. Vi ønsket å jobbe med pigmenteringer og tap av spenst. Hun har brukt hjemmeprodukter fra ZO Skin Health i ca. 1,5 år, samt vært ved klinikken for 3 stk ZO 3-step peel underveis!
Huden har fått sin glød tilbake, spenst er tilbake, og underliggende solskader er reparert. Tanja har fått en ny hud, og ser fantastisk ut!

Har du også lyst på en hudfornyelse? Bestill deg en time til VISIA Hudscanning nå, og vi kan sammen stå i jobben mot din gode hudhelse!