Hva er Restylane?

Restylane er verdens mest dokumenterte filler med hyaluronsyre. Restylane er den filleren som er mest lik kroppens egen hyaluronsyre. Restylane glatter ut rynker, forynger huden, gir fyldigere og mykere lepper, og fremhever ansiktskonturer. Alt dette, uten å redusere mimikk i ansiktet.

Restylane er et stoff som finnes naturlig i kroppen. Hyaluronsyren i Restylane er ikke-animalsk og ligner kroppens egen. Det er derfor minimal risiko for allergiske reaksjoner. Restylane er under 1 % modifisert. Det betyr at Restylane er nesten identisk med kroppens egen hyaluronsyre, noe som gjør at kroppen gjenkjenner produktet som sitt eget, og dermed lar det være i fred.
Restylane har vært på markedet i over 20 år, og er brukt i over 30 millioner behandlinger verden over.
Med Restylane kan du bedre utseendet på en rask, enkel og trygg måte, og få et naturlig og friskt utseende.
Kliniske studier viser at Restylane hjelper kroppen til selv å øke produksjonen av elastin og kollagen, og kan således virke forebyggende på aldringsprosessen.

Velkommen til DIN sertifiserte Restylaneklinikk i Kristiansund. CMUD er den eneste klinikken i Kristiansund som har sykepleier fast i klinikken! Vi kommer aldri til å gå på kompromiss med kvalitet, det er både din og vår trygghet.
Vi gleder oss til å se deg!