Kjøp gavekort - den perfekte gaven​

Enkelt å gi - hyggelig å få!

Nå kan du raskt og enkelt kjøpe og sende et gavekort på vår hjemmeside eller i Fixit-appen. Gavekortet leveres med en SMS til mottakeren sin mobiltelefon og åpnes på en webside. Der kan man velge og åpne gavekortet direkte på web eller å se det i Fixit-appen.

Du kan gjøre gavekortet personlig ved å ta et bilde eller spille inn en videohilsen, og i tillegg kan du skrive en melding til mottakeren.

Ofte stilte spørsmål

Gavekortene som selges på hjemmesiden og i Fixit-appen kaller vi «digitale gavekort», og det fungerer stort sett på samme måte som vanlige gavekort, bare at de er lettere å kjøpe og sende til en mottaker. Digitale gavekort kjøper du på nett eller i app, og gavekortet leveres med en SMS til mottakerens mobiltelefon. Du kan enten velge å sende gavekortet umiddelbart, eller du kan planlegge leveringen til en bestemt dato og klokkeslett. Gavekortet kan mottakeren åpne og se på en webside på mobilen, og det er også tilgjengelig i Fixit-appen for de som bruker den.

Når du kjøper et digitalt gavekort på web eller i Fixit-appen, vil mottakeren få en SMS fra avsenderens mobilnummer med informasjon om at vedkommende har fått et gavekort som kan benyttes hos oss. I SMSen er det en lenke til en webside der mottakeren kan se gavekortet og en eventuell personlig hilsen fra avsender. Bruker mottakeren Fixit-appen kan man se gavekortet i appen.

Når man har fått et digitalt gavekort kan mottakeren bestille ønsket behandling hos oss. Når den er gjennomført og skal betales, skal mottakeren åpne det digitale gavekortet på mobilen, trykke på knappen «Bruk gavekort», og så scanner salongens ansatt strekkoden som vises og gavekortet kan benyttes til å betale hele eller deler av beløpet som skal betales.

Digitale gavekort kan benyttes til kjøp av behandlinger og produkter i alle våre salonger. Bestill gjerne time med Fixit-appen eller via vår hjemmeside når gavekortet er mottatt og du har bestemt deg for hva du skal bruke det på.

Gyldighetstiden på de digitale gavekortene er angitt under «Detaljer» når man kjøper gavekort, og mottakeren vil se eksakt utløpsdato for sitt gavekort på forsiden av gavekortet, rett over «Bruk gavekort»-knappen. Utløpsdato er lik siste virkedag gavekortet kan benyttes til betaling i salongen.