Skinbooster Kampanje 2ml! Mars 2024

Om behandlingen

Kampanje i september 2023! 2 ml Restylane Vital SKinbooster! Restylane Skinbooster injiseres i mikrodoser under huden, som bedrer hudens fasthet, elastisitet og glød. Gi din hud en fantastisk og naturlig glød! Flere kliniske studier viser at Restylane Skinboosters ikke bare gjenoppretter fukt og balanse, men også setter i gang en hudforyngende prosess som gjør huden sterkere, fastere og smidigere over tid.

Pris:

Behandles av:

Om Silje

KOSMETISK DERMATOLOGISK SYKEPLEIER

Silje er utdannet Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier. Hun er både autorisert Restylane-behandler gjennom Galderma, og har vært gjennom både opplæring og sertifisering internt ved CMUD av Carina Mjønes. 

Silje er veldig nøye, og har et estetisk godt blikk. Naturlig resultat er svært viktig for henne, og derfor vil hun alltid gjøre sitt beste for å fremme en god selvfølelse og naturlige resultater når du kommer til behandling. Silje er spesielt interessert i behandling av lepper med Restylane, og har kurset seg videre innen dette feltet. 

Hun holder seg faglig oppdatert til enhver tid, noe som gir deg som kunde trygghet, tillit og kvalitet. Silje er en varm, morsom og omsorgsfull person som får deg til å føle deg unik og ivaretatt. Hun møter deg alltid med et smil. Målet hennes er at du føler deg bedre, gladere og har litt lavere skuldre, når du er ferdig med behandlingen. 

I tiden før CMUD arbeidet Silje som sykepleier ved Radiumhospitalet i Oslo, hvor hun blant annet jobbet ved kirurgisk avdeling for hudkreft- og plastikk. Derfra startet den brennende interessen for en sunn og frisk hud og hun har derfra masse nyttig kunnskap om huden og hvor viktig det er å ta vare på den. Silje er kurset og har god kunnskap innen ZO SKIN HEALTH og deres unike hudprogram tilpasset hver enkelt kunde og deres behov.

Om Serina

KOSMETISK DERMATOLOGISK SYKEPLEIER
Serina Saltkjelvik Ryther er kosmetisk dermatologisk sykepleier ved CMUD. Hun er kurset og sertifisert gjennom Galderma, og gjennom internopplæring under Carina Mjønes. Hun er også kurset og sertifisert gjennom ZO Skin Health. Serina ble utdannet sykepleier i 2018, og har fra tidligere erfaring fra bla. hudavdeling og psykiatrien i Oslo.  Serina har en stor interesse for fysisk- og psykisk helse, noe som gjenspeiler seg i hennes brede bakgrunn og kompetanse. Hun har videreutdanning som helsesykepleier og i motiverende intervju, hun er utdannet personlig trener, sertifisert yogalærer og MediYoga instruktør. I interessen for helse, ligger også  engasjementet for hudhelse. Bakgrunnen for dette er i stor grad hennes egne erfaringer. Som ungdom slet hun med acne, og i etterkant har hun hatt utfordringer med både arr og pigmenteringer. Hun har derfor forsøkt det meste av behandlinger, selv kjent på hva hudtilstanden kan gjøre med selvfølelsen og ønsker å kunne hjelpe andre med liknende utfordringer.  Serina er nøye, opptatt av naturlige resultater og av at du føler deg ivaretatt. Målet hennes er å kunne skreddersy personlige behandlinger, ut fra et helhetsperspektiv. Serina tilbyr injeksjonsbehandlinger, VISIA hudscanning, ulike peelinger, hudpleie og laserbehandling mot uønsket hårvekst og blodkar.  Serina gleder seg til å møte deg hos oss ved CMUD!