For deg som har gjennomført leppebehandling med Restylane

Etter en behandling med filler i leppene er det vanlig å få litt “nedetid”, og noen hensyn å ta i tiden etter injeksjonsbehandling. Vi har satt sammen en liste med viktige forhåndsregler du bør kjenne til:

FORVENTNINGER TIL RESULTATET AV LEPPEBEHANDLING
Ved leppebehandlinger med filler er det viktig at du har realistiske forventninger til behandlingen. Resultater med filler varierer fra person til person, samt påvirkes av ditt naturlige utgangspunkt, muskulatur og anatomi. Disse faktorene prates om i forkant av behandlingen og kartlegges i forhold til dine lepper, ønske og behov.
Det er helt normalt at leppevevet bruker opptil 14 dager på å tilhele seg før man kan se de endelige resultatene fra behandlingen. 

HEVELSE OG BLÅMERKER
Det er helt normalt å oppleve hevelse, rødhet, ømhet og blåmerker etter injeksjonsbehandling. Dette er forbigående og vil gå seg til over de neste dagene. Som regel varer hevelse i 2-5 dager, og blåmerker opp mot en uke.  Unngå trening, svette og badstue de førs 24 timene da dette vil forverre hevelse og blåmerker. Unngå alkohol de første 2 dagene for å unngå ytterligere hevelse og blåmerker.

INFEKSJON
Infeksjon kan forekomme etter all type injeksjoner og kan oppstå i dagene etter behandling. Tegn til infeksjon kan være rødhet, hevelse, smerte, dunkende følelse og feber som øker 2-5 dager etter behandling. Har du mistanke om infeksjon skal du ta kontakt med klinikken så raskt som mulig. 

KOMPLIKASJONER SOM REDUSERT BLODSIRKULASJON OG NEKROSE 
Nekrose i huden på grunn av redusert blodsirkulasjon til vevet skjer svært sjeldent. Ved nekrose vil huden bli misfarget, svært blek, grålig, marmorert eller hvit, samt man kan oppleve smerte og redusert allmenntilstand.
Dersom du opplever at huden rundt leppene eller selve leppen blir misfarget, kreves medisinsk tilsyn og behandling og du må ta umiddelbar kontakt med oss. 

MAKEUP ETTER INJEKSJONSBEHANDLING
Etter injeksjonsbehandling med Restylane filler anbefaler vi at du unngår sminke/makeup minimum de første 4 timene. Dette er for å unngå infeksjon.
Helst unngå å ta på leppene de første 24timene, det samme gjelder bruk av leppeprodukter som leppomade og lipgloss. Bruk heller Restylane lipglossen som du har fått behandlingen.

SNUS ETTER LIP FILLERS
Du bør unngå snus minimum de første 5 timene og unngå solarium og soleksponering den første uken.
 
Ta det litt rolig første døgnet og drikk rikelig med vann for å holde deg og leppene godt hydrert.
 Unngå kyssing første 24 timene etter lip fillers. Dette for å redusere infeksjonsfare og at leppene er ømme, hovne og med blåmerker.

ER DU SIKKER PÅ AT DINE HUDPRODUKTER VIRKER?

HVOR SIKKER ER DU PÅ AT HUDPLEIEPRODUKTENE DINE VIRKER?
Det er kanskje på tide å finne ut om produktene du bruker i din hudpleierutine virker som de skal?
1. Ta av make-up, og se deg selv i speilet.
2. Ser du brune flekker, røde flekker eller en ujevn hudtone?
3. Føles huden tørr, fet, gusten, slapp og livløs?
4. Ser du sorte prikker, grovhet og ru hud?
Kan du svare JA på noe av dette, så er det mest sannsynlig grunn for å tvile på produktenes virkning.

Daglig har vi kunder som kommer innom oss for å få råd om forskjellige tilstander i huden. De fleste bruker et eller annet produkt på huden sin daglig, som de mener er bra. Det er ofte kostbare produkter, og de fleste har fått anbefalinger og råd om at disse produktene er bra for deres hud. Dessverre er ikke dette nødvendigvis riktig :(
Vi ved CMUD utfører en hudscanning og tar bilder av alle hudlagene, vi ser på resultatet sammen, og vi gjennomgår og forklarer hudens tilstand og behov.
Vi setter sammen noen produkter fra ZO Skin Health for din hud, og vi sammen kjører i gang en ny start for din hudhelse. Innen få uker merker og ser du forskjell og resultater på huden, og det er det vi mener du BØR forvente av alle hudprodukter du bruker!
Etter 6-8 uker kommer de fleste tilbake for en sjekk/etterscanning. Sannheten skal frem, om disse produktene har hatt ønsket effekt :) Du får se før/etterbilder, og vipps kan du være 100% sikker på om pengene og tiden din er investert på en god måte!
Vit hva du kan forvente av produktene du bruker, vær kritisk og still spørsmål!
Et annet lite tips er å stille seg spørsmålet om hudpleieprodukter som selges på nett, i taxfree, parfymeri, dagligvaren eller apotek; "Hvorfor jobber ikke profesjonelle hudklinikker med disse produktene?"
Vi på CMUD har over 20 års erfaring innen hudhelse, og vi kan svare følgende: Fordi de rett og slett ikke oppfyller kravene vi har til resultat og ønsket effekt. Vi har brukt 20 år på å finne frem i jungelen av produkter, vi har forsket og dokumentert. Vi har erfart og lært, og vi har mye kunnskap å dele! <3
Bestill deg time til VISIA Hudscanning nå, og finn ut sannheten om din hud. Vi går ikke rundt grøten, eller legger noe i mellom. Du får vite sannheten, men du får selv avgjøre hva du vil gjøre med den ;)
Vi guider deg på veien mot en frisk og sykdomsfri hud, fordi HUD er vår LIDENSKAP! <3
Last ned vår timebestillingsapp: Fixit Timebestilling, eller send oss en melding på facebook for timebestilling. Du kan også ringe tlf: 716 77700, eller komme innom oss i Storgata 1 i Kristiansund.
VISIA Hudscanning ligger under kategorien "Ansikt-Hud", og koster kun kr. 400,-.
Vi gleder oss til å se deg!
Mvh Natalie, Silje, Serina & Carina <3

NY hud med CMUD og ZO Skin Health!

Nå går det mot høst og vinter igjen, og dette er den perfekte tiden til å starte på veien mot en ny og forbedret hud! Nå gjelder det å reparere skadet hud, og beskytte seg mot fremtidige skader i huden! Vi anbefaler alle å bestille seg en VISIA Hudscanning for å få kartlagt behovet for din hud.
Dette er uforpliktende, og koster kun kr. 400,-. La oss lage et program til deg, og sammen begynne på veien til ny hud! :)

Permanent Makeup - les dette før du bestiller din time

Vi tilbyr nå micropigment innen både bryn, eyeliner og leppe fra Amiea, som leverer topp kvalitet og er produsert i Tyskland.
"Evolution Line" fra Amiea har helt unike pigmenter (farger) som garantert vil falle i smak hos deg. Pigmentene er utviklet av "PMU Masters" som krever lang fartstid og høy sertifisering. Produktene kjennetegnes ved at den holder på fargen, gror pent og stabilt, slik at man slipper mange refill og evt. overraskelser. Semi-permanent sminke holder i 3-5 år, men vi anbefaler allikevel årlig refill for vedlikehold av pigment. Vi jobber med levende vev, så pigmentet vil reduseres 40-60% de første 10 dagene. Noen områder krever flere refill etter første behandling, slik som eyeliner. Du får bedøvelse både før og under hele behandlingen hos oss.
Form og pigment blir vi enige om før behandlingen, men som hovedregel unngår vi for mørke pigment ved første time, slik at man ser hvordan nettopp din hud tar til seg pigmentet.

Priser finner du under bestillingsfanen "PERMANENT MAKEUP", her finner du også priser for refill. Har du PMU fra en annen klinikk, vil prisen vurderes etter konsultasjon.

TIPS OG RÅD FØR DIN PMU:
*Ikke drikk alkohol 48 timer før din behandling
*Unngå koffein minimum 24 timer før din behandling
*Går du på blodfortynnende medisiner anbefaler vi at du rådfører deg med lege om du kan ta et opphold på 4 dager.
*Det er lurt å spise og drikke før man skal ta en leppetattoo, da leppene blir noe bedøvd, sår og øm
*Har du vippeextensions må disse fjernes før en eyeliner behandling
*Har du nylig tatt fillers, må det gå 4 uker før du bestiller "Lipblush"
*Har du nylig tatt rynkereduksjon må det gå 3 uker før din behandling
*Har du tidligere hatt herpes, eller opplever dette kontinuerlig, anbefaler vi at du forbehandler leppene dine med Antix 5%, som fåes kjøpt på apoteket minimum 4 dager før timen din. Du kan ikke ha aktivt utbrudd på behandlingsdagen ved en "Lipblush"

Ønsker du å vite mer om de ulike behandlingene, kan du bestille en konsultasjon. Har du andre spørsmål kan disse sendes til:
natalie@cmud.no

Velkommen til oss på CMUD - du en unik :)

Vi tilbyr permanent makeup på leppene, også kalt "lipblush".

Lipblush er en populær semipermanent behandling som varer 3-5 år og som kan gjøres av alle! Vi anbefaler allikevel årlig refill slik at pigmentet holder seg pent. Du får bedøvelse under hele behandlingen. Pigmentene vil umiddelbart fremstå som kraftige og "sminket", men vil reduseres 40-60% i løpet av de første 4-10 dagene. Ved førstegangsbehandling anbefales det 1 refill for leppe. Denne kan tidligst gjøres 6 uker etter første behandling. Ved nøytralisering eller korrigeringer må man bestille en konsultasjon først, og belage seg på flere behandlinger. Ved booking vil du få mer informasjon om det du måtte lure på, og du får med deg et etterbehandlingsskjema med alt du trenger å gjøre for at leppene dine skal gro finest mulig.
Obs! Dersom du ønsker både Lipblush og filler, kan du tidligst ta filler 4 uker etter din blush. Har du hatt herpes tidligere, anbefaler vi forebyggende behandling med "Antix" 4 dager i forkant av din time. Vi gleder oss til å se deg hos oss på CMUD i Storgata 1 :)
Vedlagt link for booking.

Uønsket hårvekst? Reduser hårene permanent!

Lei av barbering? Bli hårfri med LASER!
Vi er i ekstase! Vår medisinsk klassifiserte laser reduserer hår PERMANENT, og er SMERTEFRI!
Har du plagsomme hår i ansiktet eller på kroppen, kan vi hjelpe deg å redusere disse permanent!
Populære områder er overleppe, hake, rygg, brasiliansk, bikini, legger og lår osv.
Dette krever behandling fra 4-5 ganger, med 4-8 ukers mellomrom. Alle hår som har fargepigment i seg kan reduseres :) All informasjon om forventet resultat og bivirkninger som kan oppstå gis før første time.
Alle hårene som skal behandles må være nybarberte før timen, gjerne samme dag eller dagen før.
Book deg time til Natalie, Serina eller Silje nå!