VIKTIG INFORMASJON!

INFORMASJON TIL ALLE VÅRE KUNDER
1. september og 1. november er viktige datoer!
I september 2019 fyller C Spa Buddakan 15 år! Vi har vært så heldige og vokst oss store siden oppstarten i 2004. Dette er grunnet dere lojale kunder, og vårt krav om å levere kvalitet og gode resultater og opplevelser :)
Vi har nå kommet til et veiskille hvor vi dessverre må velge oss en litt smalere vei videre, da vi dessverre ikke finner nok kvalifiserte arbeidstakere til vårt brede konsept. Dette er utrolig leit, men kvalitet er noe vi på C Spa Buddakan aldri kommer til å gå på kompromiss med. Alle som jobber på C Spa Buddakan har en brennende lidenskap for sitt fag, og det kommer vi til å fortsette og levere til dere. Hver dag :)
Etterspørselen etter vår kompetanse innen hudfornyelse og god hudhelse, samt injeksjonsbehandlinger er meget stor. Vi ønsker fremover å spesialisere oss enda mer innen dette fagfeltet. I jungelen av produkter og overbehandling med injeksjoner, ønsker vi å ta en stor plass i markedet for å kunne gi våre kunder en naturlig, moderat og riktig vei til den gode selvfølelsen angående aldring og god hudhelse.
* 1. september endrer vi åpningstidene til å være fra kl. 10.00 til kl. 15.00 mandag til fredag.
* Behandlingsmenyen blir uendret til og med 31. oktober.
* Fra 1. november kommer vi til å tilby følgende kategorier av behandlinger:
* Hudfornyelse med produkter fra ZO Skin Health
* VISIA Hudscanning
* Ansiktsbehandlinger og kjemiske peelinger
* Kroppsbehandlinger med maskinen ONDA
* Laserbehandling av uønsket hårvekst og sprengte blodkar
* Injeksjoner med Restylane og muskelavslappende medikament Azzalure
* Behandlinger med Ultraformer 3 (hals og ansikt)
Fra 1. november utgår behandlinger innen spa/massasje, farg/form av vipper og bryn, terapeutisk fotpleie og hårfjerning med voks.
Alle som har gavekort på utgående behandlinger, må bruke disse innen 31. oktober. Hvis noen ikke rekker det, så er det fullt mulig å benytte gavekortene til alle andre behandlinger og produkter vi tilbyr :)
Vi håper våre kjære kollegaer ved andre klinikker og spasenter i Kristiansund vil stå klare til å overta stafettpinnen etter oss, og levere 100% kvalitet til våre spa- og voksekunder fra 1. november.
Ved spørsmål og andre henvendelser, kom gjerne innom oss eller send oss en melding :)
Vi holder oss fast, er veldig takknemlig for hver og en av dere, og vi håper dere vil være med oss på veien videre <3
Artikkelbilde - VIKTIG INFORMASJON!

Flere nyheter