ONDA - VÅR FAVORITT!

ONDA!
FETTREDUKSJON, CELLULITTER OG OPPSTRAMMING AV HUDEN PÅ KROPPEN? (F. eks armer, mage, hofter, lår etc.)
STOR HØSTKAMPANJE SOM VARER TIL 15. OKTOBER! ??
Gjett om vi er stolte over å være en av de klinikkene i Skandinavia som kan behandle med maskinen som vant Aesthetic Awards 2018! ??
En maskin fra Deka laser – microbølger for fettreduksjon, cellulitt og hudoppstramming!
Behandlingen passer til alle type hudfarger, og er ikke smertefull. Huden kjennes kald ut på oversiden, mens mikrobølgene trekkes ned i vevet og varmer opp fra undersiden og opp.
Onda mikrobølger kan brukes til:
Fettreduksjon (permanent fettfjerning)
Skintightning (hudoppstramming)
Cellulitt (appelsinhud)
Mikrobølgeteknologien er ny i verden, og anses som en revolusjon innen kosmetiske kroppsbehandlinger uten kirurgi. Mikrobølgene går løs på fettcellene, den varmer opp membranen, slik at den blir myk og slipper ut fettcellene. For hver behandling ødelegges opp mot 40-70 % av fettcellene.
80% av mikrobølgene går ned i fettlaget, og de resterende 20% går ned i overhuden og underhuden. Resultatet er en oppbygging av kollagenet,
som igjen bidrar til en strammere og fastere hud.
??Hvor mange behandlinger trenger jeg, og hva er ett område?
Ett område er 15 x 15 cm, og man kan trenge ofte 1-4 behandlinger. Mellom hver behandling må det gå minst 15-20 dager. Fettcellene renses ut av kroppen via lymfesystemet og nyrene.
HØSTKAMPANJE FREM TIL 15. OKTOBER!
Ett område er 15 x 15 cm, og man kan behandle max 6 områder pr. behandling.
Kampanjepris er kun kr. 990,- pr. område pr. behandling. Normalpris er kr. 1690,- pr. område pr. behandling! (Prisen reduseres i kassen)
Book deg time nå via vår bestillingsapp: Fixit Timebestilling, eller via fixit.no. Eller send oss en melding på facebook, eller ring 716 77700 ?? Behandlingen finner du under kategorien: "ONDA KROPP"??
Artikkelbilde - ONDA - VÅR FAVORITT!

Flere nyheter