ER DU LURT TIL Å TRO AT HUDPLEIEPRODUKTENE DINE VIRKER?

Det er kanskje på tide å finne ut om produktene du bruker i din hudpleierutine virker som de skal?
1. Ta av make-up, og se deg selv i speilet.
2. Ser du brune flekker, røde flekker eller en ujevn hudtone?
3. Føles huden tørr, fet, gusten, slapp og livløs?
4. Ser du sorte prikker, grovhet og ru hud?
Kan du svare JA på noe av dette, så er det mest sannsynlig grunn for å tvile på produktenes virkning.
Daglig har vi kunder som kommer innom oss for å få råd om forskjellige tilstander i huden, som nevnt ovenfor i innlegget. De fleste bruker ett eller annet produkt på huden sin daglig, som de mener er bra. Det er ofte dyre produkter, og de fleste har fått anbefalinger og råd om at disse er bra for de. Dessverre er dette i over 90% av tilfellene feil.
Vi på C Spa Buddakan gjør en hudscanning og tar bilder av alle hudlagene, vi ser på resultatet sammen, og vi gjennomgår og forklarer hudens tilstand og behov.
Vi setter sammen noen produkter fra ZO Skin Health for din hud, og vi sammen kjører i gang en ny start for din hudhelse. Innen få uker merker og ser du forskjell og resultater på huden, og det er det vi mener du BØR forvente av alle hudprodukter du bruker!
Etter 6-8 uker kommer de fleste tilbake for en sjekk/etterscanning. Sannheten skal frem, om disse produktene har hatt ønsket effekt. Du får se før/etterbilder, og vipps kan du være 100% sikker på om pengene og tiden din er investert på en god måte!
Vit hva du kan forvente av produktene du bruker, vær kritisk og still spørsmål!
Et annet lite tips er å stille seg spørsmålet om hudpleieprodukter som selges på nett, i taxfree, parfymeri, dagligvaren eller apotek; "Hvorfor jobber ikke medisinske hudklinikker med disse produktene?"
Som kosmetisk dermatologisk sykepleier med 20 års erfaring innen hudhelse, kan jeg svare følgende: Fordi de rett og slett ikke oppfyller kravene jeg personlig har til resultat og ønsket effekt. Jeg har brukt 20 år på å finne frem i jungelen av produkter, jeg har forsket og dokumentert. Jeg har erfart og lært, og jeg føler jeg har mye kunnskap å dele!
Bestill deg time til VISIA Hudscanning nå, og finn ut sannheten om din hud. Vi går ikke rundt grøten, eller legger noe i mellom. Du får vite sannheten, men du får selv avgjøre hva du vil gjøre med den.
Vi guider deg på veien mot en frisk og sykdomsfri hud, fordi dette er vår LIDENSKAP!

Vi gleder oss til å se deg!
Mvh Carina <3
Artikkelbilde - ER DU LURT TIL Å TRO AT HUDPLEIEPRODUKTENE DINE VIRKER?

Flere nyheter